Wij helpen u graag

085 11 24 319

Studie- huiswerkbegeleiding | Bijles | Training | Coaching

Onze

Partners

MaakWijzer werkt samen met Mondial College, Leuvensbroek en Rondom Wijchen om onze diensten zo optimaal mogelijk te maken.

Mondial College

Klik op Mondial College om naar hun website te gaan.

Wij zijn trots op deze nauwe en fijne samenwerking. De missie en visie van het Mondial College sluit nauw aan bij de doelstellingen die wij hebben op gebied van leren en ontwikkelen. Wij hebben gekozen voor een schoolse omgeving omdat leerlingen hier meer gemotiveerd zijn om te studeren. Tevens is het voor zowel ouders als leerlingen een vertrouwde omgeving. Doordat wij intern begeleiding geven, staan wij zowel dichtbij leerlingen als docenten. Informatie kan snel worden uitgewisseld en hierdoor kunnen wij het leerproces van onze leerlingen goed in de gaten houden en snel inspringen.

De deuren staan natuurlijk altijd open voor leerlingen van andere scholen die gebruik willen maken van onze diensten.

Rondom Wijchen

Klik op Rondom Wijchen om naar hun website te gaan.

Coöperatie Rondom Wijchen UA is een op 17 november 2017 opgericht coöperatief samenwerkingsverband van lokale en regionale (netwerken van) organisaties die de activiteiten op het terrein van welzijn en zorg voor de inwoners van de gemeente Wijchen leveren.

Brugklastraining

Leerlingen die op het Mondial College zitten, kunnen de brugklastraining kosteloos volgen in zeven lessen tijdens de My Choice-uren. Na elke les wordt een evaluatie gemaild naar ouders en mentoren.