Even voorstellen

MaakWijzer biedt in Nijmegen op het Mondial College, locatie Leuvensbroek, betaalbare en professionele begeleiding op het gebied van studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles. Wij zetten ons altijd 100% in om de leerlingen zowel op het gebied van leren als persoonlijk bij te staan. Bij MaakWijzer werken wij vanuit verschillende leerstrategieën, met een duidelijke planning. Tevens bieden wij intensieve vakinhoudelijke begeleiding ter voorbereiding op tussentijdse toetsen, toetsweken en examens. Het is belangrijk dat leerlingen de juiste studievaardigheden, leerstrategieën en discipline aanleren. Uiteindelijk is het ons doel om ervoor te zorgen dat leerlingen met de handvatten die wij aanbieden, zelfstandig aan de slag kunnen en een succesvolle en plezierige schooltijd hebt.

Phuong Bùi MSc

Orthopedagoge van MaakWijzer

Mijn naam is Phuong Bui [1986]. Aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik de opleiding Pedagogische Wetenschappen gevolgd en afgerond. Als specialisatie heb ik gekozen voor de richting “Leren en Ontwikkeling”. Dit betekent dat ik me specifiek bezig houd met leerproblemen bij kinderen, de behandeling hiervan en de wijze waarop ouders of verzorgers hiermee het beste om kunnen gaan.
Ik begeleid leerlingen op een persoonlijke en resultaatgerichte manier. Het is geweldig om te ervaren dat door deze begeleiding het zelfvertrouwen van de leerlingen groeit. Dit helpt ze om hun leerproblemen en ook sociaal-emotionele problemen te overwinnen.

Achter de schermen

Something is wrong.
Instagram token error.
1

Ons Team

 • Trang Begeleider

  Mijn naam is Trang Bùi. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als ingenieur aan de hogere technische school. Daarna heb ik verschillende projecten gedaan in het buitenland. Sinds 2013 geef ik intern op het Mondial College Leuvensbroek studie/huiswerkbegeleiding en bijles. Ik richt me vooral op wiskunde. Het geeft mij veel voldoening als ik leerlingen vooruit kan helpen. Ik merk dat leerlingen het lastig vinden om te vertrouwen op hun eigen kunnen. Daarom begeleid ik leerlingen met veel positieve benadering. 

  Naast MaakWijzer houd ik me bezig met o.a. het ontwerpen van websites, posters en folders. 

 • Alexander Begeleider

  Ik ben Alexander Serné en geef al een tijdje huiswerkbegeleiding en bijles bij maakwijzer. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie geneeskunde op de Radboud Universiteit te Nijmegen.
  Tijdens de huiswerkbegeleiding en bijles  richt ik me vooral op de vakken natuurkunde, scheikunde, wiskunde en biologie. Het zijn lastige vakken, maar als je eenmaal doorhebt hoe het zit, dan snap je vrijwel alles. Inzicht is dus cruciaal; dit probeer ik de leerlingen zoveel mogelijk over te brengen door stap voor stap alles goed en duidelijk uit te leggen. 
  Het doel: niet alleen hogere punten voor de toetsen maar ook dat de leerlingen deze uitdagende en prachtige vakken met veel plezier volgen!

 • Björn Begeleider

  Mijn naam is Björn van Sambeek, en ik studeer biomedische wetenschappen aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Ik geef bijles en ben begeleider bij de huiswerkbegeleiding. Dit doe ik met veel plezier en toewijding. Door geduldig en duidelijk uitleg te geven over verschillende onderwerpen probeer ik ervoor te zorgen dat de leerlingen beslagen ten ijs komen.

Waarom MaakWijzer

Wij snappen dat leren niet voor iedereen even gemakkelijk is. Er wordt tegenwoordig veel druk op jullie gelegd. Op school worden steeds hogere eisen gesteld. Ook wordt er steeds meer een beroep gedaan op je zelfstandigheid. Dit kan veel stress veroorzaken en invloed hebben op je zelfvertrouwen wat zich uiteindelijk vertaalt in minder goede cijfers. MaakWijzer snapt dat er erg veel van jou wordt gevraagd, daarom willen wij bij MaakWijzer jou graag een steuntje in de rug geven. Wij hebben een positieve benadering; wat gaat goed en wat kan beter. Wij vinden dat er altijd meer uit jou te halen valt. Onze manier van begeleiden heeft geleid tot veel positieve reacties van zowel leerlingen, ouders als docenten. Wij doen dit op een persoonlijke, positieve en resultaatgerichte manier en met kleine groepen.

MaakWijzers uitgangspunten

De manier waarop wij werken, komt misschien het beste naar voren in onze uitgangspunten.

 • Kwaliteit: MaakWijzer biedt kwaliteit omdat wij de juiste kennis hebben en de juiste mensen die deze kennis kunnen overdragen in de praktijk.
 • Inspireren: wij willen leerlingen inspireren buiten de kaders te denken en creatief te zijn.
 • Integriteit: om integriteit te bewaken gaan wij bij MaakWijzer eerlijk, respectvol en betrouwbaar om met alle betrokkenen.
 • Maatwerk: MaakWijzer is kleinschalig met een persoonlijke aanpak, waarbij wij elk kind als uniek zien met zijn eigen mogelijkheden.
 • Positieve benadering: wat gaat goed en wat kan nóg beter.

Zij zijn te spreken over ons!

MaakWijzer staat voor kwaliteitinspiratiemaatwerk. En in het bijzonder gezelligheidaandachtvriendschap!

MaakWijzer wil jou stimuleren om meer uit jezelf te halen. Met je EIGEN talent en met de juiste begeleiding kunnen wij jou vooruit helpen.