Wij helpen u graag

085 11 24 319

Studie- huiswerkbegeleiding | Bijles | Training | Coaching

Huiswerkbegeleiding

Komt uw kind er niet uit tijdens het maken van huiswerk en is het vaak niet goed of niet af, dan is de huiswerkbegeleiding iets voor hem of haar. In de huiswerkbegeleiding helpen we de leerlingen door de planning met ze door te nemen, het huiswerk inhoudelijk te controleren en de mogelijkheid te bieden tot het stellen van vragen.

leerlingen werken zelfstandig aan het huiswerk bij de huiswerkbegeleiding
Wat kunnen wij uw kind bieden?

Een van de speerpunten tijdens de huiswerkbegeleiding is huiswerk maken in een schoolse omgeving en de mogelijkheid hebben om vakinhoudelijk vragen te stellen. Ook kijken we samen met de leerling goed naar het huiswerk. Hierbij controleren we niet alleen of het huiswerk af is, maar ook of het inhoudelijk goed is gemaakt. Tijdens het maken van het huiswerk kan een leerling dan ook vragen stellen over de theorie en opdrachten van het huiswerk.

  • Minimaal 2 keer per week begeleiding
  • Mogelijkheid om vragen te stellen over het huiswerk
  • Digitaal leerlingvolgsysteem/ planning
  • Wekelijks rapport over de voortgang
  • Een studieruimte in een schoolse omgeving
Aantal dagen begeleiding per week
Prijs per week
Prijs per 4 weken
1 €18,50 €74
2 €32 €128
3 €40.5 €162
4 €44 €176
5 €49 €196

De huiswerkbegeleiding wordt minimaal twee dagen per week van maandag tot en met vrijdag gegeven tussen 14:35 – 17:30 op het Mondial College locatie Leuvensbroek, in Nijmegen Lindenholt. Een andere locatie is mogelijk in overleg.

Huiswerkbegeleiding duurt 2 uur, maar natuurlijk mogen leerlingen langer blijven als het leer- en/of maakwerk niet op tijd af is.

Mocht u na het aanmelden een intakegesprek wensen, dan is dit mogelijk.

Bijles

Is er naast de brugklasbegeleiding ook vakinhoudelijke begeleiding nodig voor één of twee vakken, dan kunt uw kind enkele bijlessen volgen. In deze lessen nemen wij de theorie nogmaals door.

Overkoepelende
begeleiding

Heeft uw kind voor meer dan twee vakken ondersteuning nodig, dan bieden wij de Overkoepelende begeleiding aan. Hier krijgt uw kind sturing, overzicht, structuur en intensieve begeleiding voor alle vakken.