Wij helpen u graag

085 11 24 319

Studie- huiswerkbegeleiding | Bijles | Training | Coaching

Brugklasbegeleiding

Naast de brugklastraining biedt MaakWijzer brugklasbegeleiding aan. Deze begeleiding is bedoeld voor leerlingen die het lastig vinden om studievaardigheden eigen te maken en leerstrategieën zelfstandig toe te passen. Tijdens deze begeleiding ondersteunt MaakWijzer leerlingen in de brugklas bij het aanleren en hanteren van studievaardigheden en strategieën.

gemotiveerde leerlingen in de brugklas steken hun duim op
Wat kunnen wij uw kind bieden?

Een van de speerpunten tijdens de brugklasbegeleiding is het plannen van het leer- en maakwerk. Hierbij focussen we onder andere op het op tijd beginnen met het huiswerk, het verdelen van het leerwerk en het inzetten van voldoende herhaal momenten.

Een ander doel is het aanleren van studievaardigheden en leerstrategieën. Zo komen onder andere effectief lezen, samenvatten en het leren van een vreemde taal aan bod.

Daarnaast is er tijdens de brugklasbegeleiding alle ruimte om vragen te stellen over het maak- en leerwerk.

  • Leren plannen en organiseren
  • Aanleren van studievaardigheden en leerstrategieën.
  • Ruimte voor vragen over huis- en leerwerk
  • Digitaal leerlingvolgsysteem/planning
  • Wekelijks rapport over de vooruitgang
Aantal dagen begeleiding per week
Prijs per week
Prijs per 4 weken
1 €40,25 €161
2 €46 €184
3 €49,75 €199

De brugklasbegeleiding wordt door MaakWijzer van maandag tot en met woensdag gegeven tussen 14:35 – 17:30 uur op het Mondial College locatie Leuvensbroek, in Nijmegen Lindenholt. Een andere locatie is mogelijk in overleg.

De brugklasbegeleiding duurt twee uur, maar natuurlijk mogen leerlingen langer blijven als het leer- en/of maakwerk niet op tijd af is.

Mocht u na het aanmelden een intakegesprek wensen, dan is dit mogelijk.

Bijles

Is er naast de brugklasbegeleiding ook vakinhoudelijke begeleiding nodig voor één of twee vakken, dan kunt uw kind enkele bijlessen volgen. In deze lessen nemen wij de theorie nogmaals door.

Overkoepelende
begeleiding

Heeft uw kind voor meer dan twee vakken ondersteuning nodig, dan bieden wij de Overkoepelende begeleiding aan. Hier krijgt uw kind sturing, overzicht, structuur en intensieve begeleiding voor alle vakken.