Wij helpen u graag

085 11 24 319

Studie- huiswerkbegeleiding | Bijles | Training | Coaching

Recensies

"Maakwijzer zorgt voor meer rust in ons gezin. De kinderen leren op een goede manier te plannen en te leren. Dit geeft hen een goede houvast en betekent dat zij zich zekerder over hun schoolwerk voelen. Als er extra tijd nodig is ivm toetsen of in de toetsweek kunnen ze ook op hulp rekenen.
Kortom, ga naar Maakwijzer om op een fijne, goede en zeker ook gezellige manier leren om te leren!"
- Familie Rutten
Ouders van Puck 4VWO en Pepijn 2Atheneum Technasium - Mondial College
"Onze oudste zoon heeft veel baat gehad bij de extra begeleiding van Phuong en Trang. Hij vond het fijn om naar huiswerkbegeleiding te gaan omdat hij hier in 2 uur veel meer deed dan thuis in 4 uur. Daarnaast was het altijd mogelijk om extra uitleg te vragen bij vakken waar hij moeite mee had. Ik heb gemerkt dat Phuong en Trang oprecht betrokken zijn bij de leerlingen en ze ook precies weten waar de zwakke kant van de leerling zit. Men kent ze echt.

Onze jongste zoon is dit schooljaar meteen gestart met Maakwijzer. Hij vindt het fijn dat er structuur gegeven wordt aan zijn planning en dat hij om hulp kan vragen wanneer hij iets niet snapt. Ik merk dat hij het fijn vindt dat hij persoonlijke aandacht krijgt en na afloop meteen veel huiswerk af heeft."

- Familie De Winter
Ouders van Stijn 4HAVO en Hugo 2H/A Technasium - Mondial College
"Bij MaakWijzer is het altijd super gezellig, iedereen is altijd super aardig . Ondanks dat het zo gezellig is, wordt er goed gewerkt en heeft iedereen altijd al hun werk af. Als je moeite hebt met een vak is er altijd wel iemand die bereid is te helpen."
- Koen
Leerling 4VWO - Mondial College
"Wij zijn erg blij dat onze dochter huiswerkbegeleiding krijgt bij Maakwijzer. Door persoonlijke aandacht en echt in haar geïnteresseerd te zijn hebben ze een heel goed beeld van haar gekregen. Vanuit een heel positieve benadering gericht op de sterke kanten van ons kind worden zaken besproken en aangepakt, maar ook een kritisch gesprek wordt soms gevoerd. Dit getuigt van een grote deskundigheid van de begeleiders. Naast het didactische is er veel aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. De sfeer is ontspannen en ze zorgen voor een verbondenheid tussen de leerlingen. Dat maakt dat onze dochter ook graag naar de huiswerkbegeleiding toe gaat."
- Mevr. Vervuren
Moeder van Sara 4VWO - Mondial College
"Ik vind het erg fijn dat onze dochter extra begeleiding krijgt. Het brengt rust en regelmaat nu ze weet hoe ze moet omgaan met de hoeveelheid leer- en maakwerk. Als ze ergens tegenaan loopt krijgt ze extra uitleg. De dames van MaakWijzer stimuleren onze dochter het beste in zichzelf naar boven te halen. Petje af voor hun inzet."
- Mevr. Roef
Moeder van Quirien 4HAVO - Mondial College
"Bij MaakWijzer is het altijd heel leuk. Er is veel gezelligheid, maar als het té gezellig is, wordt iedereen weer bij de les geroepen. Er wordt goed geholpen met het plannen wat veel rust creëert. Hierdoor kun je sneller en makkelijk aan het werk. De begeleiding is erg fijn, de begeleiders hebben heel veel kennis. Ik vind het fijn om hulp te krijgen bij het maken van mijn huiswerk, en om de stof voor een toets goed door te nemen."
- Puck
Leerling 4VWO - Mondial College
"Wij hebben veel lol en leren ook veel. Ze laten je doorgaan met leren totdat je het voldoende kent. Ook als je een vak heel goed kent, overhoren ze je toch voor de zekerheid. "
- Jurre en Elco
Leerlingen 3HAVO - Mondial College
"Sinds 2012 maakt onze zoon gebruik van de studiebegeleiding van Maakwijzer. Maakwijzer helpt hem de stof beter te begrijpen maar zorgt er ook voor dat er meer structuur in de manier van studeren komt. Het is fijn en mooi om te zien dat dit hem in staat stelt zijn opleiding op een minder stressvolle manier te doorlopen. De reflectie van Phuong en Trang komt duidelijk binnen en wordt in ieder geval door onze zoon niet als bedreigend ervaren. Al met al zijn wij Phuong en Trang dankbaar dat ze deze diensten op het Mondial-college aanbieden. Ook vind ik het bijzonder dat ze voor een proefwerkperiode de begeleiding grenzeloos uitbreiden om hun pupillen door deze toetsen heen te helpen. Dit getuigt van een tomeloze inzet en hoge betrokkenheid. Dames bedankt."
- Familie Gerritsen
Ouders van Jurre HAVO - Mondial College
"Ik ben blij met MaakWijzer. Dankzij MaakWijzer kon ik gelukkig over naar de 3de en nu nog ben ik blij dat ze er zijn met de studie – en huiswerkbegeleiding, want hier leer ik hoe ik het beste kan leren voor mijn toetsen en ben ik niet meer de luie leerling van vroeger.
MaakWijzer bedankt!"
- Bernd
Leerling 2VMBO-t - Mondial College
"We hebben MaakWijzer als zeer positief ervaren, begeleiding is enthousiast, zet zich volledig in op de leerstof waarbij extra aandacht nodig is. Ook de tips voor leren en planning zijn zinvol.
Communicatie: Goed bereikbaar, via telefoon. Via de mail, snel antwoord. Duidelijk."
- Ouders van Stan
Leerling 2HAVO-VWO - Mondial College
"De huiswerkbegeleiding is enthousiast en betrokken. We hebben echt het gevoel dat MaakWijzer alles in het werk stelt om de schoolprestaties van onze dochter te verbeteren. Dit door persoonlijke en enthousiaste begeleiding en door extra informatie, toetsen en leermiddelen. En dat met resultaat."
- Ouders van Marijn
Leerling 5HAVO - Mondial College
"Door MaakWijzer ben ik meer geconcentreerd bezig met mijn werk en besteed er meer aandacht aan. Ook heb ik leren plannen en de essentie van huiswerk maken ingezien."
- Tim
Leerling 4VWO - Mondial College