Wij helpen u graag

085 11 24 319

Studie- huiswerkbegeleiding | Bijles | Training | Coaching

Examen

voorbereiding

Met het eindexamen komt het einde van de middelbare school nabij, maar een examen brengt ook veel stress met zich mee. Goed omgaan met de grote hoeveelheid stof en hoge druk vraagt meer van een leerling dan ander. Goed voorbereid de examens in gaan is dus extra belangrijk.

Waarom examenvoorbereiding?

Uit ervaring weten wij dat voor leerlingen met een grote achterstand of concentratieproblemen, het erg moeilijk  is om alle examenstoffen zelf door te nemen en intensief te oefenen. Ze vinden het moeilijk om urenlang te focussen en nieuwe informatie op te slaan. Voor het langetermijngeheugen is echter veel herhaling nodig. Onze examenvoorbereiding biedt daarom een oplossing.

Wat kunnen wij uw kind bieden?

Gelijk na de laatste toetsweek, start de examenvoorbereiding. Deze is twee keer per week, twee uur lang te volgen en wordt individueel aangeboden en afgestemd op het tempo van uw kind. Omdat het verspreid is over een periode van enkele weken is er voldoende tijd om alle examenstoffen door te nemen en te herhalen.

  • Plan van aanpak afgestemd op behoeften van uw kind.
  • Individuele begeleiding afgestemd op het tempo van uw kind
  • Doelgericht oefenen met onderwerpen die op het examen terug komen
  • Intensieve begeleiding waarin de theorie nogmaals wordt aangeboden, uitgelegd en geoefend.
Aantal uren begeleiding per week
Prijs per week
Prijs per 4 weken
4 €79,75 €319

De examenvoorbereiding start gelijk na de laatste toetsweek van de examenleerlingen. De voorbereiding is twee keer per week, twee uur lang te volgen. Locatie in overleg.

Mocht u na het aanmelden een intakegesprek wensen, dan is dit mogelijk.