Wij helpen u graag

085 11 24 319

Studie- huiswerkbegeleiding | Bijles | Training | Coaching

Onze diensten

Bij MaakWijzer passen wij onze begeleiding aan op de individuele leerling. Om zoveel mogelijk aan te sluiten op de behoeftes van de leerlingen bieden wij verschillende soorten diensten aan. Lees hieronder meer en kies de begeleiding die het beste bij uw kind past. Wij geven begeleidingen op alle niveaus en in elk vak.

Combineer onze diensten om de verschillende begeleidingsvormen in één pakket te volgen. Wanneer u hiervoor kiest, sluit onze begeleiding nog meer aan op de persoonlijke ontwikkeling van uw kind, waardoor hij de beste resultaten uit zichzelf kan halen.

leerling in de brugklas maakt zijn huiswerk
Slim Leren

Met het aanleren van de juiste leerstrategieën, studie- en sociale vaardigheden kunnen kinderen bij de start van het voortgezet onderwijs met de aangereikte handvatten zelfverzekerd beginnen.

gemotiveerde leerlingen in de brugklas steken hun duim op
Brugklasbegeleiding

Leerlingen die de brugklastraining hebben gevolgd, maar het lastig vinden om de vaardigheden eigen te maken en strategieën zelfstandig toe te passen, worden intensief begeleid met deze begeleiding.

leerlingen werken zelfstandig aan het huiswerk bij de huiswerkbegeleiding
Huiswerkbegeleiding

In de huiswerkbegeleiding helpen we de leerlingen door de planning met ze door te nemen, het huiswerk inhoudelijk te controleren en de mogelijkheid te bieden tot het stellen van vragen.

leerling op de middelbare school krijgt bijles op examen niveau
Bijles

In de bijlessen wordt de theorie nogmaals aangeboden en uitgelegd. Daarnaast wordt uw kind geholpen met het verwerken en toepassen van deze kennis. We stemmen het aanbod af op de behoeften van uw kind.

Leerlingen krijgen in groepsverband bijles van hun scheikunde begeleider / bijlesdocent
Overkoepelende begeleiding

Naast alle praktische ondersteuning wordt er ook intensieve vakinhoudelijke ondersteuning gegeven, individueel of in groepsverband, afgestemd op de toetsmomenten.

coaching voor zorgleerlingen
Overkoepelende begeleiding PLUS

Overkoepelende begeleiding PLUS richt zich op leerlingen die informatieverwerkingsproblemen, bepaalde gedragsproblemen of concentratieproblemen hebben als gevolg van ADD/ADHD/autisme.

04
Toetsweek voorbereiding

Ter voorbereiding op de toetsweek biedt MaakWijzer 9 -14 dagen begeleiding aan. Uw kind krijgt daarin de mogelijkheid te leren en overhoord te worden. Daarnaast bieden wij 6 -10 uur bijles aan.

002
Examen voorbereiding

De examenvoorbereiding wordt individueel aangeboden. Omdat het verspreid is over een periode van enkele weken is er voldoende tijd om alle examenstoffen door te nemen en te herhalen.